Home
Welkom bij WN Archief
Start nieuw fietsseizoen Kiekeboer’n succesvol verlopen. PDF Print E-mail
Sunday, 06 April 2014 19:36

kiek 2

Ondanks dat het niet de hele dag droog was, bleven de bezoekers komen op de open dag bij Melkgeitenbedrijf Veelers. Sommigen gingen op de fiets langs de drie deelnemende bedrijven, maar vele pakten nu in verband met de weersomstandigheden het weer de auto.
José Veelers:"De schatting is dat er rond de 250 á 300 mensen het bedrijf vandaag hebben bezocht. Misschien had dit wel te maken met de introductie van het geitenroomijs, te verkrijgen in verschillende smaken en vandaag gratis te proeven met een bonnetje uitgedeeld door de medewerker Stan Knol. Het was een groot succes”.
De kinderen vermaakten zich natuurlijk bij de knuffellammetjes, de kunstmelkgeit of lieten zich schminken in hun favoriete dier.
Vele mensen grepen de kans om geitenproducten te proeven, die op diverse manieren werden aangeboden zoals geitenlamsvlees in de vorm van droge worst, saté en gehaktballetjes maar ook geitenkaas en een originele liquor op basis van geitenmelk met blauwe bessen, de Violatta.
Last Updated on Sunday, 06 April 2014 19:46
Read more...
 
Start kaartverkoop ´Around the World´ concert Amuzant PDF Print E-mail
Sunday, 06 April 2014 05:22
amuzant
Zoals enkele weken reeds aangekondigd houd Amuzant op zaterdag 17 mei een groots concert in gemeenschapscentrum de Marke. U wordt tijdens deze avond meegenomen op een muzikale reis rond de wereld. In het eerste gedeelte van het concert zullen wat klassiekere stukken, met muzikale invloeden uit verschillende landen, ten gehore worden gebracht. En in het tweede gedeelte is er al gelegenheid om wat te dansen op de wat lichtere ‘dansmuziek’ van over de hele wereld. Het concert wordt afgesloten met een optreden van de band Don’t Shoot, Een band die we allemaal kennen van verschillende optredens tijdens de Höftedagen en de Hengeveldse avond bij Varenbrink.Tijdens het concert op 17 mei, wordt het orkest ondersteund door het koor MiXX, die de zang verzorgt samen met de hierboven genoemde band.
Het thema ‘Around the world’ wordt niet alleen in geluid naar voren gebracht, maar ook in beeld. De muziekstukken worden ondersteund door schitterende beelden. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een sensationele avond.
Last Updated on Thursday, 03 April 2014 14:36
Read more...
 
Erik & Chantal 12,5 jaar getrouwd PDF Print E-mail
Saturday, 05 April 2014 15:45

kluin
Op 6 april is het 12,5 jaar geleden dat Chantal Effink en Eric Kluin  in het huwelijksbootje traden!

Namens de ‘achterbuurt’ van harte proficiat!

Last Updated on Saturday, 05 April 2014 15:51
 
WVV'34 ontvangt Prins Hendrik Almelo PDF Print E-mail
Saturday, 05 April 2014 05:05
ph-wvv6
"Als je hem op de training ziet, dan kun je er niet meer omheen", aldus interim trainer Gerrit Put over Stan Aarnink. Waar Maurice Workel te kennen heeft gegeven aan zijn laatste seizoen bezig te zijn, staat eerste jaars A-speler te popelen met zijn eerste optreden in de basisopstelling in de competitie bij het eerste elftal. Zondag moet WVV'34 aantreden tegen het Almelose PH. Gijs Pierik ontbreekt , hij is nog immer niet hersteld van zijn blessure en Rob Pierik zit een schorsing uit van twee wedstrijden. Tom Brummelhuis, die komend seizoen naar HSC'21 vertrekt,  keert juist terug van een schorsing van één wedstrijd.
PH heeft op dit moment drie punten achterstand op koploper De Zweef. De strijd om het kampioenschap in 2J zal dan ook in de laatste wedstrijden in alle hevigheid gaan losbarsten. De kampioenskandidaat zal dan ook naar Hengevelde vertrekken om hier in ieder geval geen punten te laten liggen. In de vorige wedstrijd moest Wouter Assink al binnen vijf minuten tweemaal de bal uit het net vissen. Bij beide doelpunten kwam er een steekbal door het centrum van de defensie, waarbij PH wel raad mee wist 2-0. Daarna pakte WVV'34 de draad wel weer op, tot echte kansen leidde het niet. Het krachtsverschil tussen de ploegen was in de vorige wedstrijd te groot. PH won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2.
Last Updated on Friday, 04 April 2014 20:48
Read more...
 
Tom Brummelhuis naar HSC’21 PDF Print E-mail
Friday, 04 April 2014 13:26

tom-brummelhuisDe Hengeveldse verdediger volgt hiermee de omgekeerde weg van aanvaller Hamoudi Jaafil die terug keert op het vertrouwde nest. Hoe is het contact tot stand gekomen Tom? “Twee jaren geleden was er al contact, toendertijd samen met Hamoudi. Ik heb toen gekozen om te blijven, hetgeen mij geen windeieren heeft gelegd met het bereiken van de tweede klasse.  Mijn vertrek heeft dan ook niets te maken met het feit dat het momenteel minder gaat bij WVV’34. Wel heb ik gemengde gevoelens, ik verlaat een prachtige groep waar ik met veel plezier mee gevoetbald heb. Ik hoef ook absoluut niet gefeliciteerd te worden of zo! Ik heb namelijk zelf het initiatief genomen. Ik wil geen spijt hebben van dingen die ik niet gedaan heb, dat kun je beter hebben bij zaken die je wel hebt geprobeerd!”

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen? Het is niet zo maar een stapje hoger maar een reuzenstap toch?
Last Updated on Friday, 04 April 2014 14:58
Read more...
 
WVV’34 gestaakt bij 0-0 PDF Print E-mail
Sunday, 06 April 2014 13:15

 ph 5Na ongeveer 30 minuten spelen floot scheidsrechter Visser af en vroeg om verzorging:”Ik heb een jaar geleden ook al last gehad van neen hamstring blessure, maar deze zit hoger. Ik zal zo even kijken of het nog gaat, ik denk tegen beter weten in!” En dat bleek. Voor de kantine nog enkele bellende bestuursleden naarstig op zoek naar een vervangende leidsman, echter zonder resultaat waardoor het signaal om iets voor drie in de kantine binnendruppelde; Definitief gestaakt. Op dit moment lijkt het een optie dat dit duel op 21 april, tweede paasdag wordt uitgespeeld. En dat terwijl WVV'34 goed in de wedstrijd zat!

Last Updated on Sunday, 06 April 2014 19:44
Read more...
 
Mike verliest van Go Ahead Eagles PDF Print E-mail
Saturday, 05 April 2014 22:55

mike goa_roodHeracles Almelo heeft de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 1-2 verloren. Mikhail Rosheuvel zette zijn ploeg nog wel op voorsprong maar de bezoekers sloegen na de rust toe dankzij de treffers van Deniz Türüç en Erik Falkenburg. In het laatste kwartier was er een hoofdrol voor Jarchino Antonia en Mike te Wierik. De rechtsbuiten leek Mike bij de keel de grijpen. In de 87e minuut kon de Deventer rechtsbuiten tenslotte inrukken na een rode kaart. Heracles Almelo kon echter geen vuist meer maken.
Hoe heb jij de wedstrijd ervaren Mike?
“Slechte wedstrijd, helaas verloren. De tweede helft was helemaal slecht. Wij werden geslacht in de counters. Bij de eerste goal liep Deniz Türüç inderdaad tussen mij en Schenkeveld door. Dat hadden we samen beter op moeten lossen en bij de tweede goal hadden wij een corner volgens mij en krijgen we hem tegen waar we al veel eerder op het veld een overtreding hadden moeten maken!"
Die Antonia leek je naar de keel te grijpen en ontving daarbij de rode kaart, hoe kijk jij daar op terug?

Last Updated on Sunday, 06 April 2014 08:26
Read more...
 
Brand bij metaalbedrijf Doeschot bv. PDF Print E-mail
Saturday, 05 April 2014 10:18

 brand 4does_1
“Het begon in de meterkast, er kwamen allemaal vonken uit. daarvoor was de radio al uitgevallen ten gevolge van een stroomstoring zoals later bleek. We hebben gelijk 112 gebeld en ze waren er al binnen 10 minuten. Snel alle heftrucks en aanhangers naar buiten gereden zodat de brandweer overal snel en goed bij kon. Gelukkig zijn er geen gewonden. Op het moment dat de meterkast openging kwam er lucht bij en brandde het nog veel harder!”, vertelt een medewerker.
Binnen in het bedrijfspand staat een machine van rond de 800.000 euro, of hier schade aan is, is op dit moment nog niet bekend.

Last Updated on Saturday, 05 April 2014 22:32
Read more...
 
Jubilea onderscheiden bij Amuzant PDF Print E-mail
Friday, 04 April 2014 20:03

jubilea amuzantGisteravond was er de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Amuzant. Tijdens deze vergadering werden Harrie Doeschot en Chantal Eijsink gehuldigd vanwege het feit dat ze al 25 jaar lid zijn van de muziekvereniging. Zij ontvangen beiden een speldje met een certificaat van de KNFM (Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen). Hieronder meer over Harrie en Chantal:

Last Updated on Friday, 04 April 2014 20:14
Read more...
 
Hengevelds team speelt interland PDF Print E-mail
Friday, 04 April 2014 10:37

7e ierland

Het is al weer bijna een week geleden dat WVV 7 op reis ging en wel naar Ierland om daar een heuse voetbalinterland te spelen. Maar het had niet veel gescheeld of de mannen waren nooit in Ierland aangekomen. Een gemiste vlucht werd ze bijna fataal. Om 16:45 uurmoesten de heren zich melden en om 16:46 waren ze er. Hierop besloot de baliemedewerkster de gehele groep te annuleren, 'te laat' was haar uitleg. Vreemd daar één van de érvaren reizigers zei: "17 man, die laten ze nooit staan." Wel dus!
Vervolgens een lang overleg tussen de vliegmaatschappij en twee spelers van het zevende. En met succes! Twee uur later dan de bedoeling vertrok de ploeg alsnog richting Dublin. En dat alles zonder extra kosten. Daar aangekomen werd er direct het nachtleven ingedoken tot in de kleine uurtjes.
De volgende ochtend was het weer vroeg dag en vertrok het gezelschap richting Ballinahown, om zich daar op te maken voor de interland tegen de plaatselijke voetbalclub luidend naar de zelfde naam.
Last Updated on Friday, 04 April 2014 10:59
Read more...
 

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 10 of 182