Home
Welkom bij WN Archief
Laon overwinning voor Ineke Pelle PDF Print E-mail
Sunday, 11 May 2014 19:11
ineke-pelle-110409aeigoleshunbpoyriadlf ewrgkjhf_SDIA0UO 

Donderdagavond werden ruim 23.000 duiven in vrachtwagens opgehaald in de verschillende verenigingen van afdeling 9 om te worden vervoerd naar St. Quentin in het noorden van Frankrijk. Hierbij zaten 199 duiven van De Witpen in Hengevelde bij.
Het zat dit weekend allemaal niet mee. In de eerste plaats kon er op de afgesproken plaats niet worden gelost, omdat de losplaats was bezet in verband met een autoshow. Er werd doorgereden naar Laon, een plaats in de buurt van St. Quentin, hemelsbreed op ruim 350 km. van Hengevelde.
Het tweede probleem was het weer. Zaterdag werd al gauw duidelijk, dat het de hele dag geen weer werd om de duiven de lucht in te sturen. Besloten werd om te wachten tot zondagmorgen, waar ze om 10 vóór 8 werden gelost bij een harde zuidwesten wind. Dat de duiven de wind mee hadden, bleek wel uit de gemiddelde snelheid, waarmee de eerste weer in Hengevelde arriveerde. Om 10 over half elf kwam hij aan bij Ineke Pelle, gevlogen met een gemiddelde snelheid van bijna 125 km/uur.
De eerste tien prijswinnaars van De Witpen zijn:
1e Ineke Pelle. 2e en 4e Chris v.d. Kuil, 3e Sjonnie Doornkamp, 5e en 6e Jan Rupert, 7e Gerard Leusink, 8e Tonnie Kleinsman, 9e Willem Verbeeten en 10e Henk ten Thije.

Voor de hele uitslag en tussenstanden zie www.dewitpen.nlLast Updated on Sunday, 11 May 2014 19:23
 
D’r in en d’r uit PDF Print E-mail
Sunday, 11 May 2014 17:37

kiepman top

Van links naar rechts: Gerrit Put, Jeroen Kiepman, Joost Assink en Maurice Workel

Soms is de desillusie nog even zicht- en hoorbaar. Dan komt het teleurstellende seizoen van WVV 1 te heftig bovendrijven in zijn hoofd. Hij vloekt zelfs. ‘Gvd, jammer, enorm jammer.’ De kreet komt uit het diepst van Jeroen Kiepmans voetbalhart. Zijn naam staat met fraaie sierletters in de geschiedenisboeken van WVV’34. Hij leidde de groengelen in 2013, in het 79ste jaar, de tweede klasse binnen. Nog nooit vertoond. Een jaar later, in het tachtigste jaar, smakten ze echter net zo hard weer terug in de derde. Ja, dan sta je er mooi op.  D’r in en d’r uit. ‘Ik heb ze er niet in kunnen houden ondanks twee geweldig mooie jaren. Toch zal ik in de toekomst iedere trainer die mij vraagt, onmiddellijk adviseren voor deze club te kiezen. Het was mooi. Het positieve overheerst’, zegt hij aan het eind van het gesprek dat ik in de week voor de slotwedstrijd tegen SC Enschede met hem had.
Last Updated on Sunday, 11 May 2014 20:40
Read more...
 
"Micha Rouhof naar Ajax" PDF Print E-mail
Sunday, 11 May 2014 05:14

 micha de_boer

De Ajax-selectie is 6800 kilometer verwijderd van Amsterdam, vrijdag neergestreken in Jakarta. In de 23 miljoen inwoners tellende hoofdstad van Indonesië besluiten de Ajacieden van Frank de Boer het kampioensjaar met een trainingsweek. Daar was ook ex-Hengeveldenaar Micha Rouhof! Micha, hoe kwam dit contact tot stand? “Dat is een lang verhaal! Ik ben nog steeds bezig om mijn panna te promoten en we hebben nu een media partner in hand genomen en wel Net.Tv. Dit is een nieuw tv station dat ‘free to air broadcast’ en tevens via internet,  ze hebben tevens afspraak gemaakt met Google en YouTube voor streaming. Ook hebben ze een android app waar je tv kunt kijken misschien leuk als alles ‘on air’ komt. Nu probeer ik natuurlijk veel dingen aan te pakken om panna te promoten en ik was via internet in contact gekomen met Edwards van Gils, beste straatvoetballer van Nederland. Hij was op de hoogte van mijn plannen met panna hier en toen zijn agent met idee kwam om richting Indonesië te gaan, gaf hij hem mijn e-mailadres. Een paar weken geleden nam zijn agent contact op met mij of ik hun kon helpen met het organiseren van een programma hier, natuurlijk zei ik en ik belde met een Utrechter hier Justin Laksahna. Hij is oud-bondscoach van het Indonesische futsalteam en zit in raad van bestuur In PSSI en futsal league hier. Twee weken geleden kwam Harvey de agent van de Www.streetkings.eu naar Jakarta en we ontmoetten elkaar. 

Last Updated on Sunday, 11 May 2014 19:53
Read more...
 
Duncan geboren PDF Print E-mail
Saturday, 10 May 2014 20:21

Jarno en Cristina van Coesant, woonachtig aan de Bomhof, zijn de trotse ouders geworden van Duncan. Hij is het broertje van Sofia en vorige week (9 mei) geboren. Namens de redactie van harte proficiat!duncan

Last Updated on Saturday, 10 May 2014 20:39
 
Nicole van 'n Fraans krijgt stoel PDF Print E-mail
Saturday, 10 May 2014 08:20

nicole 40_nr_1

Nicole Jannink, geboren  in Hengevelde en nu woonachtig in de kern van de Hoeve, ontkomt niet aan de versieringen in haar tuin. Nicole, altijd bezig met werk, huis, sport en studie, maar vanavond even niet. Dan is het tijd voor een feest bij haar in de achter tuin.
Namens de vriendinnen proficiat!!

 
Hengeveldse meiden verliezen halve finale van Ajax PDF Print E-mail
Sunday, 11 May 2014 19:05
dames naar_twente 

Lyss en Mexx ten Heggeler hebben zich ingeschreven voor de line- up bij de FC Twente vrouwen en wat schetste ieders verbazing? Maar liefst 12 meiden uit Hengevelde waren uitverkozen om aan de hand van de voetbaldames mee te lopen het veld op. En dan ook nog eens tegen Ajax Amsterdam!

Ze verloren helaas met 2-0 maar dat mocht de pret niet drukken! De meiden hebben een top middag gehad!

Last Updated on Sunday, 11 May 2014 19:42
 
WVV’34 neemt afscheid in stijl PDF Print E-mail
Sunday, 11 May 2014 15:57

afscheid wvv34_2014_3_ahugfupoea 

Met een klinkende 5-1 overwinning op voormalig landskampioen Sportclub Enschede kunnen de groen gelen spreken van een stijlvol afscheid van de tweede klasse. En als dan twee vertrekkende spelers, Maurice Workel en Tom Brummelhuis, ook nog eens weten te scoren in hun afscheidswedstrijd, het kan bijna niet beter, zou je zeggen.
De 1-0 viel al in de openingsfase; Wouter Roescher rondde van dichtbij af na de voorbereidende actie van Tom ten Breteler. De scheidsrechter negeerde daarbij het signaal van de grensrechter. De gelijkmaker viel wederom uit een vrije trap die van richting veranderd werd, de derde wedstrijd op rij! Dit was ongeveer het enige wapenfeit van de zwart witten uit Enschede. Wouter Horstink bepaalde de ruststand; via een snelle omschakeling wist hij oog in oog met de doelman koelbloedig het net te vinden.

In de tweede helft waren het Maurice Workel die de 3-1 op het scorebord bracht en de naar HSC’21 vertrekkende Tom Brummelhuis gooide de wedstrijd definitief in het slot met een fraaie treffer, 4-1. De eindstand werd bepaald door Wouter Roescher die de 5-1 scoorde. Op dat moment hadden onder luid applaus, Maurice na 21 seizoenen en Joost Assink na 15 jaar in het eerste elftal het veld verlaten waarbij Stan Aarnink en Joost ten Heggeler de vervangers waren.

Na de wedstrijd nam voorzitter Jan de Witte de microfoon in de kantine om afscheid te nemen van tweede elftaltrainer Gerrit Put, hoofdtrainer Jeroen Kiepman, Joost Assink en Maurice Workel. De complete speech en de publiekswissel zijn hieronder te zien, voor de fotoreportage van hedenmiddag klik hier.
Last Updated on Sunday, 11 May 2014 22:04
Read more...
 
WVV'34 C2 kampioen PDF Print E-mail
Saturday, 10 May 2014 20:24
2014 120_2Zoals iedereen in Hengevelde vanmiddag kon horen is WVV'34 C2 kampioen geworden! Afgelopen zaterdag waren ze eigenlijk al kampioen, maar omdat er een aantal spelers op
vakantie waren hebben ze het kampioenschap maar twee keer gevierd! Vorige week waren de shirtsponsor, de patatsponsor, de taartsponsor, enkele persoonlijke sponsoren (!) , en natuurlijk familie, vrienden en bekenden aanwezig om de jongens aan te moedigen. Vandaag is alles dunnetjes overgedaan. C2 gefeliciteerd!
 
Fem geboren PDF Print E-mail
Saturday, 10 May 2014 20:19
fem1Geert-Jan en Joyce Assink, woonachtig aan het Markslag, hebben een dochter Fem gekregen! Zij is de kleine zus van Isa. Namens de redactie van harte proficiat!
Last Updated on Sunday, 11 May 2014 07:29
 
WVV'34 staat voor laatste wedstrijd 2e klasse PDF Print E-mail
Saturday, 10 May 2014 05:09

maurice afscheid

WVV'34 zal zondag zijn laatste wedstrijd gaan spelen in de 2e klasse. Tegen mededegradant SC Enschede gaan we het seizoen afsluiten. Het is de wedstrijd van afscheid nemen: Na bijna 20 jaar in het eerste elftal te hebben gespeeld gaat Maurice Workel, een dag na zijn 37e verjaardag! een stapje terug naar het tweede elftal. Hetzelfde geldt zo ongeveer voor centrale verdediger Joost Assink. Tevens neemt na meer dan 10 jaar tweede elftaltrainer en jeugdcoördinator Gerrit Put afscheid, hij gaat in een vergelijkbare functie richting voetbalvereniging Hoeve Vooruit. En als laatste is het de laatste wedstrijd van de succesvolle Jeroen Kiepman die zijn pijlen gaat richten op de opleiding oefenmeester 1.  Een goed moment dacht voetbalvereniging WVV’34 om eens terug te kijken op een bewogen seizoen. Lees het hieronder:

Last Updated on Saturday, 10 May 2014 07:41
Read more...
 

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 2 of 182