Home
Welkom bij WN Archief
Bakkerij Nollen richt zich ook op watersport PDF Print E-mail
Monday, 28 April 2014 04:54
nllen
Dames 1 van ZPC de Hof heeft dankzij Vincent Nollen van Bakkerij Nollen afgelopen seizoen gespeeld met nieuwe caps. De caps zijn aan de achterkant voorzien van het logo van Bakkerij Nollen. Vlnr: Petra Leeftink, Saskia Hietland, Marieke Nijland, Mariette Koehorst, Mariska Kerkdijk, Miranda Brinkmans, Gerjan Temmink ( coach), Paulien Kerkdijk, Vincent Nollen (Bakkerij Nollen). Onder: Marita Pongers, Mieke Scholten, Jolanda Klein Breteler.  
Read more...
 
WVV’34 ondanks goed voetbal 2-3 nederlaag PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 14:48

heino thuis_5_1600x1200

De stand op de ranglijst was niet terug te vinden in het spelbeeld hedenmiddag op het sportpark Ruperserve. Het was de Hengeveldse formatie dat bij vlagen het meeste balbezit had en tevens enkele goede mogelijkheden in de eerste helft produceerde. Met name Wouter Horstink was dichtbij een doelpunt na een fraaie voorzet van A speler Stan Aarnink. Heino wist nagenoeg geen enkele uitgespeelde mogelijkheid te creëren voor de thee, maar kwam in de 42e minuut toch op voorsprong via een schot uit de tweede lijn .
Koud uit de kleedkamer was het Wouter Horstink die WVV op gelijke hoogte bracht, maar lang konden de groen gelen hier niet van genieten. Vanuit een vrije trap werd het enkele minuten later 1-2 en even later viel zelfs de 1-3. Een omstreden gegeven vrije trap werd van richting veranderd en belandde zo achter doelverdediger Wouter Assink. In de slotfase was het Rob Pierik (zie foto) die zorgde voor de aansluitingstreffer en de Wegdamse mannen rechtten hun rug. Tot teleurstelling van velen bleek de extra tijd die de leidsman in gedachten had minimaal en tijdens de protesten viel er zelfs nog een rode kaart.
Last Updated on Sunday, 27 April 2014 15:00
Read more...
 
Gezocht: iemand voor tuinwerkzaamheden PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 09:06

tuinman 1Wij nog op zoek naar iemand voor tuinwerkzaamheden: gras maaien, onkruid wieden en kleine klusjes om het huis. Wij zoeken iemand die geïnteresseerd  is vanaf ongeveer 15 jaar en ouder. Het gaat hier om voor 2 tot 4 uurtjes in de week. Een nette en serieuze persoon die wat bij wil verdienen.

Het telefoonnummer waarom men zich kan aanmelden:

06-10829323tuinman gez

Last Updated on Sunday, 27 April 2014 19:18
 
Koningsdag Hengevelde beduidend minder druk PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 05:20

koninginnedag winnaars2014_1600x1200
“De animo voor het oranje gebeuren in ons dorp loopt terug”aldus een aanwezige hedenochtend bij het kinderprogramma. Het vlag hijsen is afgeschaft en de opkomst bij het kinderprogramma was volgens de aanwezigen zeer matig te noemen. Het aantal deelnemers van de traditionele fietstocht lag rond de 210. Na afloop van de fietstocht verzamelden de fietsers zich bij café restaurant Assink alwaar tevens de prijsuitreiking volgde. Wat bleek? Maarliefst 10 teams wisten de maximale score te behalen waardoor er geloot moest worden. De enige prijs was een taart van bakkerij Nollen die gewonnen werd door de dames hierboven op de foto.
Meer foto’s van Koningsdag klik hier

Last Updated on Sunday, 27 April 2014 09:01
 
De Marke, van Gemeenschapscentrum naar Kulturhus PDF Print E-mail
Saturday, 26 April 2014 10:16
IMG 1094kopie
Of de sociale structuur in Hengevelde versterking behoeft, is maar de vraag, maar de nieuwe aanduiding Kulturhus heeft de beheerstichting SSGH wel mooi bijna 2 ton subsidie van de provincie en de gemeente opgeleverd. Samen met 10 duizend euro van de Rabobank, 15 duizend van het Oranjefonds, 2 duizend van de Zomerfeesten, 2,5 duizend van de stichting Triangel en een aanvulling tot 3,5 ton uit eigen zak heeft SSGH een vernieuwd Gemeenschapscentrum neergezet dat, zoals voorzitter Frank Slijkhuis het in zijn openingstoespraak, afgelopen vrijdag noemde: “Opgetild is en verplaatst naar de toekomst”.
De voorzitter bedankte de vele mensen en instanties die hebben bijgedragen aan de fantastische opwaardering van het 40 jarige centrum. In een half jaar tijd werd het dak van de sporthal vervangen, de buitenmuren werden gecoat, de houten delen van de raamkozijnen werden door kunststof vervangen, er kwam een nieuwe, bijzonder fraaie entree, de toiletgroepen werden vervangen, de beheerder kreeg een eigen ruimte, de tandarts kreeg een nieuwe entree en wachtruimte, het sportcafé kreeg een nieuwe vloer en een nieuw plafond en tenslotte werden de steunpilaren in het sportcafé verwijderd.
De openingshandeling werd verricht door wethouder Eshuis. Hij onthulde in het bijzijn van vele genodigden de nieuwe aanduiding op de gevel: “Kulturhus de Marke”. De wethouder was blij dat de gemeente haar steentje heeft mogen bijdragen om een vitale samenleving als de Hengeveldse te mogen behouden. (Hieronder de foto's)
Last Updated on Saturday, 26 April 2014 11:03
Read more...
 
Te Wierik veilig na gelijkspel tegen Ajax PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 17:43
mike ajax
Heracles Almelo heeft de laatste thuiswedstrijd met een goed resultaat afgesloten. Met de 1-1 mocht Ajax zich laten huldigen tot landskampioen maar belangrijker was dat Heracles Almelo zich definitief veilig speelde. Beide doelpunten in deze wedstrijd kwamen tot stand uit een vrije trap. Lasse Schöne en Simon Cziommer namen de treffers voor hun rekening. Mike te Wierik stond het gehele duel rechtsback en speelde een goede wedstrijd. Toen het 20 minuten voor tijd 1-1 stond vonden beide ploegen het welletjes. Ajax was bij deze stand kampioen en Heracles was zeker van nog een jaar Eredivisie.  Mike:  "Het was een aparte wedstrijd. Vooral op het einde, balletje beetje overspelen omdat het ons allebei wel goed uitkwam. Nu alleen nog Groningen uit en dan zit het seizoen er alweer op. Ik heb Lerin Duarte, onze oud-teamgenoot nog even gesproken, mooi voor hem dat hij kampioen is geworden!
Last Updated on Monday, 28 April 2014 10:59
 
Eric ziet Abraham PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 11:27

Op 26 april was het dan zover: Eric van ‘de  Meijer’(Koenderink)  50 jaar. dat heeft hij geweten, gezien het spektakel in zijn voortuin daar in de Stegenhoekl!

Namens de redactie van harte proficiat!
erik 1
erik 2

eric 3

eric 4

eric 5

 
Sjonnie Doornkamp wint Nivelles PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 08:56

sjonnie 1600x1200De eerste koningsdag beloofde een mooie dag te worden, met prachtig weer en overal veel activiteiten voor jong en oud. Ook voor de duiven werd het een mooie dag met een vlucht, waarvan een duif van Sjonnie Doornkamp werd gekroond tot dé koning van de Witpen in Hengevelde.

De ruim 30.000 duiven (waarvan 238 uit Hengevelde) werden om 9.00uur gelost bij een zwakke tot matige wind, draaiend van zuidoost naar zuidwest, dat wil zeggen dat ze de wind mee hadden. Na twee en een half uur vliegen kwam de eerste duif bij Sjonnie aan. Hij vloog met een gemiddelde snelheid van bijna 95 km/uur. Dat het een “snelle vlucht” was, is te zien aan de uitslag. Ook de laatste duif op de uitslag (nr. 60) is van Sjonnie. Deze duif kwam een kwartier later thuis dan nummer één.

De prijswinnaars uit de top tien: 1e en 6e Sjonnie Doornkamp, 2e Gerard Leusink, 3e en 4e Gerard Wielens, 5e, 7e en 9e Ineke Pelle, 8e Willem Verbeeten en 10e Rudie en Stan ten Thije

Voor de hele uitslag en tussenstanden zie: www.dewitpen.nl

Last Updated on Sunday, 27 April 2014 09:01
 
WVV’34 thuis tegen vv Heino PDF Print E-mail
Saturday, 26 April 2014 14:36

voorb heino

Nog drie wedstrijden heeft WVV’34 te gaan in de tweede klasse J. Na morgen nog de heenwedstrijd in en tegen Schalkhaar op 4 mei en de laatste krachtmeting is op 11 mei tegen de andere degradant sportclub Enschede. Zondag speelt WVV'34 tegen thuis tegen de formatie dat op de derde plaats terug te vinden is,  vv Heino. Heino staat bovenaan in de strijd om de derde periode. Afgelopen week stonden er nog vele potentiële basisspelers naast de dug-out om uiteenlopende redenen, hoe is de stand van zaken Wouter Horstink?
”Mahmoud Jaafil die vorige week nog mocht beginnen is geschorst en Tom ten Breteler is nog niet helemaal fit. Daarentegen is verdediger Rob Pierik terug van een schorsing en lijkt Hylke Kiezenbrink hersteld van zijn hamstringblessure. Heino heeft nog grote belangen bij deze wedstrijd, dus zij zullen er vol voor gaan. Wij hadden daar het gevoel dat er meer in had gezeten, we gaan het zien!”
Afgelopen donderdag is er een nieuwe spits voor het eerste elftal op het sportpark Rupertserve gesignaleerd:
Last Updated on Saturday, 26 April 2014 11:04
Read more...
 
Meldpunt Hof van Twente met volle kracht vooruit! PDF Print E-mail
Saturday, 26 April 2014 08:45

meldpunt

Aan de Rozenstraat 2a in Goor is het Meldpunt Hof van Twente gevestigd. Inwoners kunnen daar terecht voor alle vragen over wonen, welzijn en zorg.  In het Meldpunt Hof van Twente bundelen medewerkers van Steunpunt Mantelzorg, Stichting Informele Zorg (SIZ), Stichting Welzijn Ouderen (SWO),  MEE Twente en de gemeente hun krachten.

De nauwe samenwerking tussen de partners levert veel voordelen op. Inwoners worden goed en snel geholpen in het samen zoeken naar een oplossing voor hun probleem.

De medewerkers van het Meldpunt brengen met cliënt de problemen in kaart. Dat gebeurt vaak aan de keukentafel bij mensen thuis. Gekeken wordt naar wat iemand nog zelf kan. Wat zijn de eigen kracht en mogelijkheden. Ook wordt bekeken in hoeverre het sociale netwerk (familie of buren) een oplossing kan bieden. Daarnaast kan bijvoorbeeld een (vrijwilligers) organisatie worden ingeschakeld zoals een klussen- of boodschappendienst. Is dit de oplossing dan gaat bijvoorbeeld de SWO ermee aan de slag.
Last Updated on Saturday, 26 April 2014 08:49
Read more...
 

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/tuinte29/domains/nieuwsuithengevelde.nl/public_html/templates/rhuk_milkyway/html/pagination.php on line 96
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 5 of 182