Home Category Blog Cindy Pierik gaat de Alpe d'HuZes fietsen
Cindy Pierik gaat de Alpe d'HuZes fietsen PDF Print E-mail
Monday, 12 May 2014 04:18
alpe duzes_1_1600x1200
Zoals de meeste van jullie onderhand al wel weten ga ik dit jaar weer meedoen aan de AD6. Vorig jaar gelopen, en zo'n aparte ervaring dat je het niet kunt beschrijven. En dat allemaal voor het KWF. Heb geprobeerd een compilatie te maken,om zo een beetje van mijn belevingen te kunnen delen zoals je hierboven kunt zien.
Dit jaar ga ik de Alpe d'HuZes fietsen, ben druk met alle voorbereidingen en heb weer zin om er helemaal tegenaan te gaan. Het enige waar ik nog erg tegenop zie is de berg af, maar daar gaan we de komende maanden aan werken in Tecklenburg en omgeving. Verder komen er verschillende acties aan,
Op 23 Maart is mijn kaarsenactie gestart. Zoals in mijn filmpje hieronder te zien is worden er op allerlei plekken langs de route kaarsen aangestoken. Deze kun je op de Ape d'huez kopen, waarna ze door het kaarsenteam geplaatst worden de avond voor de rit. Dit geeft iedereen een heel speciaal gevoel.Als om 4 uur s' ochtends de fietsers afdalen geeft dit ze extra inspiratie om de berg op te gaan. Elke kaars heeft zijn eigen persoonlijke tekst. Je ziet de hele dag door mensen bij de kaarsen staan met hun eigen gedachten. De kaarsen kosten €5,- per stuk. Als je  €5,- overmaakt op
 IBAN NL44 RABO 0322.1314.13 of bank.rek.nummer 32.21.31.413 onder vermelding van AD6 kaars dan ontvang je van mij een mail betreft je eigen persoonlijke  tekst. Ik ga deze tekst plastificeren en op de kaars plakken. Na afloop neem ik de kaarsen mee terug voor diegene die deze graag wil hebben. Verder zijn er voor volgend jaar nog grootsere plannen:

Klik hier voor het filmpje

 Ik ben ook nog 
bezig met verdere acties, zoals de aquaspinningmarathon.
 
En de link naar mijn actiepagina:
 

In 2015 staat er op de planning om met een eigen team mee te gaan doen, hieraan moet nog vorm gegeven worden. Er zijn verschillende aanmeldingen binnen, wil ook jij je op een sportieve manier inzetten voor het KWF? Denk er dan vast over na en laat het me weten. Je kan de Alpe d'huez op lopen, hardlopen of fietsen. Ook voor info kun je bij mij met al je vragen terecht.


Helaas is de afgelopen periode de Alpe d’HuZes in een negatief daglicht gekomen doordat er via een ander bedrijf toch geld gedeclareerd is voor werkzaamheden terwijl AD6 een anti-strijkstok beleid heeft. Na diverse verklaringen ga ik ervan uit dat dit niet weer voor kan komen, en zie ik de toekomst voor de AD6 weer met een positief gevoel tegemoet.

Ik ga er weer voor, help je mee?

Ga om te doneren of voor meer info naar:


http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/cindyp/cindy-pierik/

 

Met vriendelijk groet;

Cindy Pierik
Deelneemster Alpe d'HuZes 2014

alpe duzes_4_1600x1200

 

Last Updated on Monday, 12 May 2014 07:39